Alaturati-va IoT Fest Bucuresti si descoperiti potentialul “Internet of Things” in Romania!


IoT Fest Bucuresti, ce va avea loc pe 13 Mai 2017 la NOD makerspace, este un eveniment de o zi, organizat de comunitatea IoT, sustinut de hub:raum Cracovia si Telekom Romania. Evenimentul reuneste companiile IoT si start-upuri, universitati si studenti, specialisti IT si orice alti entuziasti IoT de a face schimb de cunostinte, experienta si viziuni privind oportunitatile tehnologice si de afaceri ale “Internet of Things” in Romania.

IoT Fest Bucuresti este format din 3 parti:
- PREZENTARI
Partea principala a IoT Fest sunt prezentarile furnizate de start-upuri si experti din domeniul IoT. Aceste prezentari raspund intrebarilor complexe adresate de catre afacerile IoT in fiecare zi. Cei care vor sustine aceste prezentari vor vorbi despre dificultati, probleme, provocari, succese si esecuri in afacerile lor IoT si cum le-au facut fata.
- SHOWROOM-UL IoT
Este o sansa extraordinara pentru companiile de tip start-up, studenti si hackerspaces de a-si prezenta proiectele si prototipurile lor IoT catre o audienta extinsa.
-WORKSHOP-URI IoT
Acestea ofera posibilitatea de a dobandi cunostinte practice in domeniul IoT. Transformati-va viziunile in realitate sub supravegherea specialistilor nostri!
Pentru cine?
-Pentru startup-urile IoT aflate in diferite etape de dezvoltare a afacerii si produselor.
- Pentru cei care vor sa dobandeasca mai multe cunostinte, sa isi verifice ideile privind proiectele lor, sa faca schimb de experienta si pentru a cunoaste alti oameni care au interese comune.
- Pentru cercurile stiintifice si studentii care vor sa isi verifice cunostiintele si ideile sau sa isi prezinte proiectele lor unei audiente extinse.
- Pentru companiile IoT care cauta noi oportunitati de afaceri si contacte.
- Pentru specialisti IT si oricine isi doreste sa invete mai multe despre IoT si conectivitate.

Alaturati-va IoT Fest Bucuresti! Comunitatea IoT si hub:raum Cracovia invita toti entuziastii IoT, startup-uri, companii si studenti sa petreaca aceasta zi impreuna!!

Vedeti ce s-a intamplat la ultimul IoT Fest din Cracovia aici.