La a saptea edite Final Frontier iti faci #BibliotecaPeMarte – singurul targ de carte SF&Fantasy te asteapta!Anul 2018 e anul inteligentei artificiale, iernilor lungi si calatoriilor interspatiale, care au depasit de ceva vreme frontierele povestilor SF. Asa ca la cea de-a saptea editie a singurului targ de carte SF&Fantasy din tara, Final Frontier, iti lansam provocarea prima #BibliotecapeMarte. In week-end-ul 24-25 martie la Universitatea Dimitrie Cantemir (Splaiul Unirii nr. 176) intre orele 11:00 si 19:00.

Final Frontier este locul de intalnire al tuturor cititorilor feroce si pasionatilor de SF&Fantasy, iar editia aceasta, entuziasmati de reusita lui Elon Musk, va invitam sa va alegeti volumele, obiectele fanart, jocurile si figurinele pentru viitoarea biblioteca a Planetei Rosii. Cu ce vreti sa incepeti?

La #FinalFrontier7 va asteapta:
• Carti proaspat aparute, dar si volume clasice SF&Fantasy, reduceri si pachete-cadou de la Nemira, Paladin, Crux Publishing, Crime Scene Press, Millennium Press, Tritonic, Pavcon, Herg Benet etc. si carti in limba engleza de la Books Express.
• Obiecte fanart de la Nyx Art si Wizz Art Room pentru cei care pasionati sa-si poarte povestile fantasy preferate.
• Imprimante 3D de la Researchx pentru demonstratii scifi ca la carte.
• Ateliere de limba elfa si obiecte handmade din Comitat realizate de fanclubul Tolkien.
501st Legion - Romanian Outpost - legiunea de soldati ai Imperiului in frunte cu Darth Vader care sunt gata sa-ti testeze puterea Fortei cu numeroase probe si jocuri cu premii.
• Board games si figurine inspirate de cele mai indragite povesti fantas.
• Jocuri Virtual Reality de la Gateway VR Studio - intra in universuri alternative, la propriu intr-un mix de arta, stiinta si tehnologie.
• Comics-uri si reviste de benzi desenate de la Supererou.ro.
Atelier de banda desenata cu Vlady, vampirul mancator de usturoi.
• Numeroase lansari de carte si discutii pe cele mai interesante teme ale momentului.
• Sesiunde Q&A cu Booktuberii simpatici din Romania si povestile lor preferate.

Stai cu ochii pe Final Frontier si nu uita de Evenimentul creat pe Facebook pentru discutii si noutati marca #FF7.

Intrarea libera!

Cand: 24-25 martie
Unde: Universitatea Dimitrie Cantemir (Splaiul Unirii nr. 176)
Program: 11:00 – 19:00

Eveniment marca Bookblog.ro - cel mai important blog despre carți si lectura de pe internetul romanesc. In cei peste noua ani de existenta, el a devenit un reper pentru tinerii pasionati de lectura, un ghid care ii ajuta sa aleaga mai bine si mai usor cartile care merita citite.

Eveniment realizat cu sprijinul: Universitatea Dimitrie Cantemir